Wie is Harald?

Mijn naam is Harald, ik ben liefhebber van lekker eten en ik vind het erg leuk om, in mijn buitenkeuken, de lekkerste dingen te maken voor mijn gezin, familie en vrienden.
Ik bereid heel veel op de BBQ of braai, maar gewoon een lekker recept uit pan of oven vindt ik ook geen probleem.

Op deze blog zal ik recepten plaatsen, maar ook ga ik het hebben over mijn liefde voor bier en zal ik recensies plaatsen over restaurants waar ik gegeten heb. Daarnaast staan er meerdere BBQ afspraken in mijn agenda, oftewel samen met andere liefhebbers nieuwe recepten te ontwikkelen tijdens een dagje Meat&Eat. Ook hiervan zal ik verslag uitbrengen.

Mocht je een keer samen met mij willen koken/BBQ-en, neem dan contact met me op!

The place where all the magic happens 🙂

Mijn BBQ gear

  • Lumberjack Peller smoker
  • Zuid Afrikaanse braai
  • Weber Mastertouch 57
  • Weber WGA
  • Rookton
  • Daarnaast heb ik diverse thermometers van oa Inkbird en Weber.
  • De Bastard op de foto heb ik recent verkocht, hij is mij te klein.