Review GrillBill Pro

Na mijn eerste ervaring met een kamado, een Bastard small, was ik aardig enthousiast geworden.

Ik was al een tijdje aan het rondkijken en bedenken wat ik eigenlijk wilde. Het liefst een large omdat je daarop ook echte stukken vlees kan bereiden.

Ik kwam in contact met Bobby en die vertelde me over de GrillBill Pro. Een zeer complete 47 cm kamado voor een schappelijke prijs, zeker vergeleken met de andere opties.

Het enthousiasme van Bobby heeft me uiteindelijk doen besluiten om deze aan te schaffen!

Sinds 3 maanden veelvuldig gebruik gemaakt van de GrillBill, mijn pelletsmoker is sindsdien niet meer aan geweest omdat dat toch minder leuk bbq-en is.

Stoere Kamado BBQ

Ik vind de GrillBill echt een stoere kamado met zijn matzwarte gladde oppervlak, welke daardoor heel snel en eenvoudig te reinigen is.

Deze GrillBill Pro wordt echt compleet geleverd inclusief platesetter, een RVS rooster, een gietijzeren rooster, mooie houten zijtafels en dat alles op een zeer stevig onderstel.

De topvent is ook van gietijzer en zit stevig op zijn plek. Er zitten heel handig een aantal standen op zodat je op een moment weet hoe je hem moet instellen.

Ik heb al diverse gerechten er op bereid, van stoofschotel, warm gerookte zalm tot aan shortribs en diverse andere mooie stukken vlees. De resultaten zijn top!

Temperatuur is eenvoudig te controleren en vast te houden, dus met de isolatie zit het goed!

Bij vragen kan ik Bobby altijd heel eenvoudig bereiken met een appje en hij reageert ook altijd er snel en dan wordt ik niet afgescheept maar echt vakkundig geholpen.

Al met al ben ik een zeer tevreden eigenaar van de GrillBill Pro!

Meer info kun je vinden op de mooie website : Grill Bill

1 reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.