Wild Woodpecker BBQ

Zaterdag 3 Augustus was Harald’s Braai Corner on tour, naar het gezellige Limburg om daar samen met bbq vriend Richard Bemelmans (WildWoodpecker BBQ)een aantal heerlijke gerechten te maken.

We hebben diverse bbq’s gebruikt, de pelletsmoker voor Burned Ends, de braai voor de Porterhouse en een Big Green Egg om kippenvleugels op te maken.

Topstuk van de avond was een Creekstone Porterhouse van 1.2 kg die ik ‘s ochtends had opgehaald bij NicetoMeat in Almere. Een van de partners waar ik mee samenwerk.

We hebben hem in de braai gehangen totdat hij zo’n 45 graden was in de kern. Daarna even tot rust laten komen om hem vervolgens Caveman Style in de kolen af te ‘grillen’ . Wow wat was/is dat een super lekker vlees.

We hebben onder het genot van meerdere biertjes, waaronder een Kompel Bovengronds een mooi streekproduct, er nog een gezellige avond van gemaakt.

Vanwege de afstand, toch ruim 2 uur rijden, mocht ik de nacht doorbrengen in het bbq walhalla van Richard. Toch wel bijzonder om wakker te worden naast 2 BGE’s.

Dank Anke en Richard voor de gezellige dag en jullie gastvrijheid!

Met wie zal ik nu eens gaan bbq-en?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.