Iberico RibFingers

Iberico RibFingers

Recept van Harald
Voorbereiding

30

minuten
Bereidingstijd

1

uur 

30

minuten

Iberico Ribfingers met een heerlijke nieuwe saus!

Ingredienten

  • 900 gram Iberico Ribfingers
    https://www.nicetomeatyou.nl/product/iberico-ribfingers-09kg-dv/

  • 1 potje The Sauce
    https://allaboutthesauce.nl/

  • Witte bolletjes

  • All Purpose Rub
    ik gebruikte de Smoke&BBQ rub
    https://www.vanbeekumspecerijen.nl/smoke-bbq-rub.html

  • Kersen rookhout

Bereiding

  • Bestrooi de ribfingers met een laagje rub en laat dit een paar uur van te voren intrekken.
  • Steek de BBQ aan en creëer een indirecte zone met een temperatuur van 160 graden.
  • Voeg het rookhout toe aan het vuur, leg het vlees op het rooster en sluit de deksel van de BBQ.
  • Na zo’n 1,5 waren de Ribfingers zo zacht als boter, dit kun je voelen als je er met een vork in prikt. Tijd om te gaan genieten!
  • Heel simpel, broodje opensnijden, een aantal Ribfingers op leggen en daarover heen de heerlijke The Sauce.
  • Laat me weten wat je er van vond!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.